OVER ONS

- CONTACT

A3B-bouwadvies                                                                                                    0578 – 62 38 40

Feithenhofweg 5                                                                                                    06 – 519 26 218

8161 BS Epe                                                                                     

www.a3b-bouwadvies.nl                                                                     info@a3b-bouwadvies.nl

 

- BEDRIJFSINFO

Kamer van Koophandel-nummer:                                                                                64211363

Bankrekening:                                                                                       NL 23  ASNB 0709064152

 

- ALGEMENE VOORWAARDEN

Hier kunt u de algemene voorwaarden van A3B-bouwadvies downloaden.

 

 

 

- MVO 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is niet alleen maar zo duurzaam en groen denken als mogelijk. Het is zaak bij iedere keuze die gemaakt wordt een bewuste afweging te maken tussen de verschillende aspecten van het onderwerp. De gemaakte keuze dient op een verantwoorde manier onderbouwd en verdedigd te kunnen worden.

Dit betekent dat niet altijd voor de meest groene en duurzame oplossing hoeft te worden gekozen, maar wel dat de keuze die gemaakt wordt, een weloverwogen keuze is en die het beste past bij de eigenschappen van het bedrijf. 

Ter beperking van het energieopwekking en de CO2-uitstoot is het gebouw, waarin A3B-bouwadvies is gehuisvest, uitgerust met 18 zonnepanelen, die ca. 90 % van de energiebehoefte dekken. Door de toepassing van deze panelen wordt jaarlijks ca. 2 ton minder CO2 geproduceerd en ca. 4.000 kWh stroom opgewekt.

De auto’s die A3B-bouwadvies gebruikt zijn van een compact formaat en voorzien van een moderne LPG G3-installatie, dit ter beperking van de CO2- , NOx -en NO2-uitstoot. Door de LPG G3-installatie wordt alleen al de CO2 uitstoot met ca. 9% - 15 % beperkt ten opzichte van een benzine- of dieselauto. 

Door voor de ASN bank te kiezen als huisbankier wordt ook via dit medium aan een betere sociaal,  duurzaam en milieubewuste leefomgeving gewerkt.

 

- SPONSORING 

 -Dit deel van de website is nog in aanbouw—

Wel zijn de adviseurs van A3B-bouwadvies betrokken of betrokken geweest bij de navolgende activiteiten in Epe:

- Repair Café Epe

- Thuis wonen, nu en later.

- Kulturhus EGW

- Energiecoach Epe